Surlappar, surpussar, möhippeavsmak & blocket-stalkers..

..det har varit en lång helg. Intressantast har nog han som köpte mina gamla ford-däck ändå varit. Sexton, obesvarade,  SMS under helgen. Han måtte vara hemskt understimulerad. Fast lite intressant var det ju att städa ur Clion också. Hittade lappen som satt under min vindruta för ett tag sen som jag hade glömt. Lappskrivaren verkar småsur och är gissningsvis av honmodell. Lappen förpassades vidare till soporna och Clion åkte ut på Blocket. Skynda fynda. Eller stalka med sms vetja, min gamla stalker har slagit av på takten och en ny kanske kan liva upp tillvaron lite?

Annars är jag trött på att det blev höst utan sommar, less på mig själv som låter andras issues påverka mig, nervös över min mors moderskänslor gentemot mina barn, katterna, och hopplöst fast i ett lallarstadium av sällan skådat slag. Mer än vanligt ointresserad av allt som inte ramlar in under kategorin roligt eller åtminstone intressant och möjligtvis lite konfunderad. Över mig själv och andra.

Hepp.

Kommentarer
Postat av: Frk Richter

Möhippeavsmak, tänker du på alla som springer omkring med rosa prinsesskronor och trollspön på ditt jobb? Isåfall förstår jag inte alls vad du menar.. ;)

2008-08-21 @ 14:08:34
URL: http://yanie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Frk Richter; Huvudet på spiken..förövrigt spelar det ingen roll VART dom springer, jag blir lika trött ändå..

2008-08-22 @ 14:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0