Tvätta pengar?

Det här händer inte så ofta nuförtiden, jag vet inte vad som har blivit inne. Är det vanligt hyfs eller plånböcker/handväskor?

Men igår hände det inte bara en, utan två gånger. Kvinnor som handlar i baren, står passiva medans jag ordnar drinkarna för att sen, mitt framför ögonen på mig, börja rota runt bland sina bröst för att fiska upp några, fuktiga och ljumma, sedlar ur behån. Inte bara det, sen ler dom och nästan blinkar och försöker etablera någon slags kvinnlig förståelse när mina fingar i pincett-style tar emot pengarna.

Allvarligt?
Varför?

Alla vet att pengar är lite äckliga men man låter bli att tänka på det tills folk gör sånt här. Om man förvarar sina pengar mellan lökarna kan man väl lite diskret fiska upp dom innan man går till baren? Det jag inte vet lider jag inte av. Och det är ändå snäppet bättre än dom som helt skamlöst har fiskat upp pengarna ur skorna.

Kroppsvarma pengar är endast charmigt när barn handlar godis. Aldrig annars.

Kommentarer
Postat av: Gremlins

Jag sålde en drink på casinot under min tid som servitris till en dam som ruskade fram en femhunka ur trosresåren. Givetvis vägrade jag ta i slanten, hon fick använda sitt kort. Men varför? Då föredrar jag midjeväska. Läckert.

2008-03-22 @ 13:58:58
Postat av: Frk Richter

Men blä! Sådär lite tantljummen. Luktar säkert smaskens. Ungefär som en punghunka. Blä.

2008-03-22 @ 15:18:44
URL: http://yanie.blogg.se
Postat av: Lucy

haha, eller när folk kommer med trasiga pengar. Typ "men gumman, du kan väl ta lite tejp och lägga den i kassan". Som man vore nån jävla klipp och klister stuga.

Postat av: torgnysdotter

Det är verkligen helt sjuk vad kontanter förvaras äckligt. Jag brukade alltid ha en alko-gel inom greppavstånd när jag jobbade på krogen. Jag har sett en vuxen kvinna fiska upp en garderobsbricka ur trosorna. Det är tveksamt om alla borde få rösta.

2008-03-23 @ 11:24:02
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: Curly

Nästan så att man börjar svikta i sin "Cash is king"-övertygelse. Men bara nästan.

2008-03-23 @ 11:43:07
URL: http://trilska.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Jag ska börja handla med trospengar på Lindex som hämnd att de lagt barnkläderna på 2 kvm längst in i ett hörn på andra våningen utan rulltrappa både upp och ner och med en hiss gjord för smurfar. Man mår bra av det lilla.

2008-03-24 @ 11:40:11
URL: http://mestommig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0