Äh.

Jag kräks redan på inlägget där under. Men jag ska bara haspla ur mig att jag är så himlahimla glad för att alla är så fina och kommer rusandes med nya mobiltelefoner, tidningar, mat, skjuts och kärlek fast jag inte ens ringde. Och använd bilbälte. Puss.

Kommentarer
Postat av: torgnysdotter

Jag förstår precis hur du menar, men va fan, man blir alldeles kall när man ser bilden. Herregud, förbered dig på att din kropp och hjärna kommer att genomgå processer en lång tid framåt!

2008-04-09 @ 15:12:43
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: Curly

Jo det svänger kan man säga, både fysiskt och psykiskt, inte så konstigt dock precis som du säger..

2008-04-09 @ 18:51:00
URL: http://trilska.blogg.se
Postat av: Gremlins

Jag blev helt chockad. Trots att du bara är min bloggkompis sitter jag här och är upprörd. Fan vilken tur att det gick bra. Och jag ber för dig, att du ska må bra, i min speciella bönritual jag har för mig när något går åt helvete. Sluta var blygsam, det är faktiskt nu allting får lov att handla om dig. Kram!

2008-04-09 @ 19:56:38
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: Lucy

Shiiiit...det var ingen liten smäll!! Men vilken tur du hade! Jag ansluter mej till massan och sänder dej en stor dos god-healing-karma, ta hand om dej!

2008-04-09 @ 23:06:36
URL: http://lucy-thelucyshow.blogspot.com/
Postat av: Curly

Gremlan; Fast det är ju -08, bloggkompisar får också lov att vara kompisar. Tack, jag känner vodoon pirra i mig redan :D Och handlar inte hela den här bloggen om migmigmig? Man blir ju nästan illamående ;)

Lucy; Det ska jag, me and my stålkonstruktion. För att inte nämna drogerna som dessutom är lagliga. Somliga skulle kalla det himlen.

2008-04-09 @ 23:11:46
URL: http://trilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0