Fixa? Nån?

Jag är väl i ärlighetens namn pinsamt dåligt insatt i politik. Men fanns det ett parti som hade som vallöfte att införa 30-timmars dygn skulle jag hänga på låset till vallokalen. 24 timmar är för lite. 28-30 vore lagomt. Vettig dygnsrytm och självklarheten att jobba på dagen tackade jag ändå nej till när jag valde att spendera min arbetstid på krogen så det är ju skitsamma.

30 vore lagomt.
Då skulle allt jag vill hinna med faktiskt hinnas med.

Kommentarer
Postat av: torgnysdotter

Fast det finns väl partier som vill införa 6timmars arbetsdag. Det kan ju vara två timmar i rätt riktning...?

2008-04-03 @ 15:40:35
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: P

I'm with you.. 30 timmar är lagom. 9 timmars sömn o 21 timmar till jobb o andra mycket roligare saker. Frågan är bara hur dygnet skulle se ut natt-och-dag-mässigt...? Fast på sommaren är det ju ändå ljust dygnet:)

2008-04-03 @ 20:44:57
URL: http://blogg.passagen.se/focape
Postat av: P

dygnet runt skulle det självklart stå där.. hjärnsläpp.

2008-04-03 @ 20:46:04
Postat av: Curly

Torgnysdotter; Mjo...men mindre jobb och mer fritid kan få oanade katastrofala, ekonomiska, följder. Med mitt skruvade sinne för logik så skulle det väl bli en häst till. Dessutom så får inte jag ihop sov-vaken-timmarna. Man ska ju helst sova åtta, men jag är inte trött efter sexton men vill ändå helst sova åtta. Ja du fattar. Det ryms inte.

P; Exactly. Och det där med dagsljus är överskattat. Visa mig solen varannan dag så är jag nöjd. Nu har jag dessutom inte sett den på två dygn trots att jag varit ledig en kväll och en halv dag, vädret har visat kapitalt ointresse för våren sen i tisdags..

2008-04-04 @ 00:40:13
URL: http://trilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0