Jahaja..

Gatufest, närmare sextio timmars arbete, förlusten av något jag höll, håller, kärt, en mindre öl-incident med E-type, en smärre karmakris orsakad av någon annans hjärnspöken och en fest senare så har jag fortfarande inget internet men en halvrenoverad hall. Dåliga energinivåer och litet att säga men vid märkligt bra humör. Vetefan varför men vissa saker ska inte ifrågasättas.

Vi äter lite mackor och ser på film istället tycker jag.

Kommentarer
Postat av: torgnysdotter

nä, det gör vi inte alls! Jag vill veta alla detaljer i stället! Vad menar du med att tala i gåtor på detta vis!?

Jag är ju sjukt nyfiken nu. Mest på e-type, tror jag. Och karmaprylen...

2008-07-07 @ 22:34:12
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: Curly

Haha, E-type-grejen var egentligen ganska odramatisk och handlade mer om hans ohyfsade sällskap och vad det gäller karman så känns det bättre för karman att låta det hela självdö.Eller så berättar jag det bara alldeles exklusivt nästa gång jag har nöjet att springa på dig. Det lät roligare.

2008-07-08 @ 23:11:27
URL: http://trilska.blogg.se/
Postat av: torgnysdotter

Det är öht mycket e-type på sundsvallsbloggarna nu tycker jag. Jag är rädd för e-type och vad han gör med människorna. En gång sa min väninna annica att straffet för att vara dum är helvetet och helvetet är att tvingas jobba bauhaus samtidigt som e-type spelas i bakgrunden. I evighet. Amen.



Ser fram emot karmahistorier;-)

2008-07-09 @ 09:37:57
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: Curly

Haha, ja han tycks ha haft problem med sina öl i helgen. Fast egentligen har jag inget emot karln om jag bara slipper musiken och att bli ovän med hans hangarounds.



I och för sig.. varje gång jag ser honom kommer jag att tänka på ett läskigt repotage i typ veckorevyn -94 om hemmagjorda inpackningar för håret, tänk äggula och olivolja. Han hade handduksturban på huvudet och bar överkropp. Märkligt vilka saker som sätter livslånga ärr i en trettonårings hjärna. Det förlåter jag honom aldrig.

2008-07-09 @ 16:54:27
URL: http://trilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0