Kära Milko..

..jag är inte i grunden någon som funderar på konsekvenser. Jag ägnar mig allt som oftast åt dumheter och mår sällan dåligt över det. Jag är inte ens bra på dom små sakerna. Vattnet rinner när jag borstar tänderna, jag låter vattnet rinna medans jag diskar/pratar i telefonen/funderar på vad jag höll på med innan det ringde. Jag röker. Jag dricker. Jag kör bil löjligt korta sträckor och kastar ibland pantburkar i soporna.

Men någonstans i allt detta bultar ett snällt, stort hjärta. Jag gillar kossor och betraktar bönder som fridlysta.
Så.
Jag köper ekologisk mat när det finns möjlighet. Men why oh why har er designavdelning bestämt sig för att ha ett nästan identiskt utseende på ekologisk mjölk och ekologisk fil? Vet ni vad som händer med ett blödigt jag-gillar-gröntgräskossornaturochbönder-hjärta när det råkar, med morgonsuddiga ögon, hälla fil i morgonkaffet? Det blir svart, ont och fult. Det skiter i bönder och kossor och grönt gräs. Det vill ha asfalt och vissna tussilagos och arbetslösa bönder.

Vaffö gö ni på dette viset?


Kommentarer
Postat av: P

Oj.. var det så morgontrötta ögon att du hann dricka av kaffet också?



Problemet i det här hemmet är ofta att mjölken är så gammal och sur att den kan uppfattas som fil. Varför finns inte mjölk i halvlitersförpackningar? (åtminstone inte i Skåneland)

Jag ser det definitivt som Skånemejeriers fel att min mjölk alltid hinner bli gammal innan jag druckit upp den..



Kossorna kan dock få beta i ro:)



2008-07-10 @ 13:13:47
URL: http://blogg.passagen.se/focape
Postat av: Curly

Nej-hann registrera vad som hände en millisekund INNAN filen hamnade i kaffet, för reakitionsslö för att få stopp på mig själv bara. Normaltillstånd nån timme efter uppvak.. Du får köpa såna där 3dl-flaskor, men då tar dom slut på en gång ist...dilemma..

2008-07-11 @ 09:17:01
URL: http://trilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0