Kärlek

Att bli väckt av hantverkare är väl inget man förknippar med stillsam lycka. Men att bli väckt av hantverkare som a) gör precis det man behöver b) håller med om allt man säger c) är ute ur huset på 20 minuter inklusive kaffetid d) är trevliga, kan sprida sån lyckoenergi att jag fann ork att boka in mig på ett lunch-pass styrketräning.

För trots en del (kärleksfullt, märk väl) häcklande i diverse kommentarsfält så är det inte bara Gurra som behöver en omgång renlevnad. Brist på hästliv och disciplin måste åtgärdas innan en ny garderob måste inhandlas. Och 28 års självkännedom vittnar om att det gäller att smida medans järnet är varmt, träningsenergi är nyckfulla krafter. För mig i alla fall.

Kommentarer
Postat av: B.

Hans träningsäventyr kommer med förhoppning att noteras här:



http://blogg.expressen.se/tagtstrom/



Status i övrigt: Jag har också köpt träningskort. Ser faktiskt fram emot självplågeri.

2009-11-06 @ 12:12:25
URL: http://svartblogg.blogg.se/
Postat av: Mims

Haha, ja jag såg att han börjat skriva något om pt:n :)



Märkligt nog känner även jag mig en smula motiverad...skumt!

2009-11-06 @ 13:19:57
URL: http://trilska.blogg.se/
Postat av: Gurk

Kan inte du oxå börja träna i form av squash, med målsättningen att spela en prestigeladdad match mot Gurra någon gång efter jul? Snacka om rekordpublik det skulle kunna bli....

2009-11-06 @ 19:55:47
URL: http://akutpsyk.blogspot.com
Postat av: Mims

Hm..problemet med det är att jag är övertygad om att Gurra säkert kan vara riktigt bra på squash. Jag kanske kan arbeta upp en bättre kondition tills dess men då jag har bollsinne som en...ja, squash, veggovarianten, så kommer jag nog åka på stryk ändå. Och frågan är om mitt ego överlever.



För övrigt har Gurra lovat mig att följa med på power-yoga på måndag om jag kan övertala T att också följa med. Problemet är att inte ens min utmattnings/tjat-taktik verkar funka på det, sitter i sten, men DÅ hade du verkligen haft någonting att filma :D

2009-11-07 @ 12:27:55
URL: http://trilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0