Sur

En snabb överslagsräkning visar att jag har betalat in en bra bit över 50´ till a-kassan genom åren. Det är ungefär vad 4 månader i Australien kostade mig. Inklusive flygbiljett. Jag har aldrig varit arbetslös mer än någon vecka och hade alltså utan vidare kunnat strunta i det här. Inte för att jag hade haft kvar pengarna, men om jag hade sparat dom. Det här "om" är även skälet till att jag hela tiden har varit med och även kommer fortsätta vara det.

Jävla om.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Ifall du gör dig beroende av korsordet och sodukun i tidningen som säkert ingår i medlemsavgiften, kanske det känns mindre hemskt att fortsätta betala.. :)



Dock var det inte så för mig. HTF:s korsord var det svåraste i världen och fick mig på total tilt.

2009-09-23 @ 13:59:01
URL: http://akutpsyk.blogspot.com
Postat av: Mims

Marcus; Jag får inte ens någon tidning, jag tror det är facket som står för den och där någonstans går min gräns för meningslösa utgifter. Lika bra är det, det skulle bara provocera mig ytterligare att någon korsordskonstruktör tog del av mina pengar när inte ens jag själv gör det. Och skulle dom till råga på allt konstruera sudokun som är för svåra vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till.



2009-09-24 @ 11:40:38
URL: http://trilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0